Turahtaja vaatii: Ehdokkaat, tempaiskaa!

Urhh!

Edustajistovaalit - broilerit liekeissä!

Edustajistovaalit - broilerit liekeissä!

Salainen turahtaja on jo pitkään ihmetellyt, miksi Tamyn edustajistovaaleista kirjoitellaan niin hampaattomasti. Tamyn toimistolaiset ja vanhat edarijäärät tosin lienevät jo niin läpikotaisin hunajamarinadin kyllästämiä, ettei ole mikään ihme, ettei heiltä irtoa kirkkaampia visioita kuin iankaikkista mahdollisuuksien kartoittamisen selvittämistä tai edunvalvonnan tehostamista.

Salainen turahtaja onkin viime päivinä seurannut ihaillen Jylkkärin edarivaalibloggaajan, V. Vallattoman, hervottomia tekstejä ja todennut, että tällä kertaa Tampereen kannattaisi ehdottomasti ottaa Jyväskylästä mallia.

Olisiko Tamyssakin jo aika myöntää, ettei ketään oikeasti kiinnosta se, kenellä on kirkkaimmat visiot edunvalvonnasta tai puhdasotsaisimmat käsitykset opiskelijapolitiikasta, vaan se, kenellä on paras perse? Tulisiko perseet huomioida jatkossa paremmin vaalijulisteissa ja ehdokkaiden lakata jauhamasta korrektia, übervarovaista läppää teemoista, joista kaikki boomarista kommariin ovat mitä todennäköisimmin samaa mieltä?

Ehkäpä vaaleja mainostaviin pyötäkolmioihin voitaisiin jatkossa laittaa ryhmien keskenään identtisten ”Tamyn pitää olla ihan oikeasti lähellä opiskelijoita todellisesti ja etenkin meidän opiskelijoita meidän kampuksella” -kommenttien sijaan kuvia ryhmien ehdokkaiden parhaista perseistä herättämään huomiota.

Toisaalta yhdenvertaisuuden nimissä mainonnassa olisi huomioitava myös ne, jotka äänestyskäyttäytymisessään preferoivat perseen sijasta muita ominaisuuksia, kuten edustavaa rinnan seutua, vahvoja käsivarsia tai ehkä jopa ehdokkaan ns. aineettomia ulottuvuuksia kuten alttiutta tarjota juomia potentiaalisille äänestäjille. Tissien, perseiden ja kiljun lisäksi salainen turahtaja onkin jäänyt näissä vaaleissa kaipaamaan myös tyylipuhdasta trollausta, huonolla maulla toteutettuja vaalitempauksia ja iljettäviä juoruja.

Onneksi ryhmillä on vielä viikko aikaa viihdyttää salaista turahtajaa tempauksillaan, odotan mielenkiinnolla vaalien loppukiriä.

Turrh!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Turahtaja vaatii: Ehdokkaat, tempaiskaa!

  1. Paluuviite: Turahtaja vaatii: Ehdokkaat, tempaiskaa! | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s