Välimatkoista, ajasta ja vuodenajoista, eiku…

Syksy on ollut kiireinen. Itse asiassa hyvin hyvin kiireinen. Välillä on tuntunut siltä, etten ole edes ehtinyt huomata syksyn alkaneen. Elokuussa huomasin vain yht’äkkiä viettäväni aikaani Tamyn toimistolla, joka vielä toistaiseksi sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 10, sekä esim. yliopistolla, erinäisten hallitusvelvollisuuksien parissa. Siinä samassa tuli huomattua jotain unohdettua: Kesällä olin nimittäin onnekkaasti karkoittanut mielestäni kuinka kauan menee aikaa siirtymisessä toimiston ja yliopiston välillä. Huomasin ajattelevani asiaa myös työntekijöiden kannalta, sihteereiltä kun menee arvokasta työaikaa hukkaan, jos palaverin takia joutuu siirtymään tuon reilun kilometrin.

Itse asiassa ajatukseni ei ollutkaan ainut laatuaan. Keskusteluissa hallitustovereiden ja sektorisihteerien kanssa välimatka tuli pitkin syksyä yhä uudelleen esille. Ehkä
siitä juteltiin jo keväällä, mutta muistijälki ei ole ollut kovin syvä. Sinällänsähän kävely on hyötyliikuntaa parhaimmillaan, ja ainakin tuplasti nopeampi pyöräily tulee hyvänä kakkosena, kun siirtymistä puhutaan, mutta kaatosateessa yliopistolle käveleminen ei ole kivaa, ei vaikken erityisemmin sadetta vihaakaan. Viimeksi tuli hyvin huolletuista varsikengistä vedet saumoista läpi.

Tänään sitten ei osunut yhtään sadetta kohdalleni, mutta sitäkin enemmän kaikkea. Tein aamiaisen hallituksen kokoukseen. Ihmettelin mistä lihakset olivat tulleet kipeiksi ja tajusin syyksi laser tag -turnauksen. Otin nokoset, koska ne nostavat työtehoa, kuulemma. Valmistauduin edustajiston kokoukseen syömällä tukevasti. Tahrasin housuni kahvilla. Yllätyin positiivisesti mainitun kokouksen lyhyydestä. Ei muuten tosiaan ollut pitkä kokous. Olin Paavo Koli -salissa vähän vaille kolme ja ulkona salista istuttuani vajaat puoli tuntia. Itse kokous kesti kai 15 minuuttia ja risat. Eipä ollut esityslistakaan toisaalta kovin pitkä, mutta on vähilläkin asiakohdilla saatu pitkiä kokouksia aikaan. Lue edarin päätöslista tai seuaa tiedotuskanavia tulevina päivinä, jos (tai kun) ette tiedä mitä siellä päätettiin! Vinkki: liittyy fyysiseen läheisyyteen jotenkin. Ihan pakko on vähän provosoida sinuakin proaktiivisuuteen (koska proaktiivisuus on kuukauden trendisana).

Niin, ja sori, nyt ei ole kuvia esim. em. kahvitahrasta housuillani.

– Paavo Ylönen, hallituksen jäsen 2012

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Välimatkoista, ajasta ja vuodenajoista, eiku…

  1. Paluuviite: Välimatkoista, ajasta ja vuodenajoista, eiku… | SYL

  2. Paluuviite: Välimatkoista, ajasta ja vuodenajoista, eiku… | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s