Kiitos ja kumarrus!

Vuosi lähenee loppuaan ja huomenna edustajisto valitsee Tamyn ensi vuoden hallituksen ja puheenjohtajan. Viime viikkoisen paneelin perusteella sorvin ääreen on tulossa hyvä joukko! Tänään suunniteltiin uuden hallituksen perehdyttämistä ja kirjoiteltiin viimeisen edarin selontekoa. Väkisinkin tuntuu haikealta. Tähän vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Isoja, vaikeitakin päätöksiä on tehty, mutta silti olemme osanneet innostaa ja tukea toisiamme, nauraa ja hullutella. Hallitusvuosi on ollut varmasti yksi elämäni parhaita!

Tämä syksy on ollut hyvin työntäyteinen ja kaiken päälle tuli vielä SYL-tyrkkyilyn tuomat paineet. Kova työ ja kampanjointi palkittiin puolitoista viikkoa sitten Tampereella pidetyssä SYL:n liittokokouksessa, jossa minut valittiin ensi vuoden hallitukseen. Täytyy sanoa, että vuosi sitten en olisi mitenkään uskonut, että mihin ollaan matkalla. Tämän syksyn aikana halu valvoa opiskelijoiden etua kasvoi sitä mukaan, kun liittokokous läheni ja nyt odotan ensi vuotta inspiroituneena ja innokkaana.

On hienoa olla pitkästä aikaa tamylaisena SYL:n hallituksessa. Tamy tunnetaan tinkimättömästä edunvalvonnastaan, välillä kärkkäistäkin kommenteistaan, mutta myös kyvystään pitää hauskaa ja tehdä yhteistyötä. Juuri tätä linjaa aion jatkaa myös SYL:ssa!

Haluaisin kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet tukemassa minua SYL-urakassa. Liittokokouksessa oli hienointa se, kun yhtäkkiä yliopiston aulan läpi joku juoksee halaamaan ja tietää. Viimeistään silloin tuli selväksi, että taustalla on joukko, joka uskoo ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Ilman teitä en viettäisi ensi vuottani Lapinrinteellä.

Muistakaa, että tamylainen kontakti SYL:ssa on ensiarvoisen tärkeä. Kysykää, vaatikaa, kyseealaistakaa ja haastakaa! Olen siellä teitä kaikkia varten ja haluan lunastaa minulle asetetut odotukset!

Toivotan kaikille mukavaa loppuvuotta ja rauhallista joulua!

-Niina Jurva, Tamyn hallitus 2012
SYL.n hallitus 2013

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kiitos ja kumarrus!

  1. Paluuviite: Kiitos ja kumarrus! | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s