Uusi toimisto mutta minkälaiset kujeet

Image

Uusi ylioppilastalo

Aluksi jymypaljastus juuri sinulle. Tamyn toimisto on muuttanut. (katso kuvat) Uusi osoitteemme on nyt Yliopistonkatu 60 A, sijaintimme  oivallisesti juuri Linnan ja Tampere-talon välissä, Pienteollisuustalossa. Uudet opiskelijat pääsevät tutustumaan uusiin tiloihimme syksyllä kortteja noutaessaan.

Toimistolla on näin kesäaikaan miellyttävän viileää ja rauhallista. Lausuntolinjastot ovat hiljentymässä ja toimisto lomailee heinäkuun lopulle saakka. Itse istuskelen hallituksen huoneessa yksin, ihailen Toivo Korhosen suunnittelemaa yliopiston päärakennusta ja haaveilen Opiskelijan Paremmasta Huomisesta™.  Päiväunien lisäksi kesäni kuluu syksyn aikatauluja ja tapahtumia viilatessa sekä kesäkokousjärjestelyjä tehden. On ilo huomata syksyn puhaltavan mukanaan aivan uudenlaisia tuulia. Niistä on suurelta osin kiittäminen uusia toimitiloja. Tiedotamme asioista lähemmin niiden lopullisen varmistumisen jälkeen.

Image

Vanha ylioppilastalo

Entisen pankin yläkerta Kauppakatu 10:ssä ammottaa nyt tyhjyyttään. Tamyllä on edelleen vahva jalansija perinteikkäällä opiskelijatoiminnan pääkallopaikalla vuokrasopimuksen irtisanomisajan ajan. Se mitä tilalle tapahtuu syksyllä, ei kukaan tiedä tarkasti. Alli Nokka kiukutteli edellisessä Aviisissa, että toteuttamiskelpoisia ideoita pitäisi jo olla. Alli on oikeassa, sillä tällä hetkellä Kauppakadun tilat ovat vain kuluerä ilman minkäänlaista hyötyä jäsenistölle. On kuitenkin kohtuutonta vaatia, että  miettisimme “vanhan Yo-talon käyttö loppuun ennen kuin kaikki energia menee uuden pohdintaan”. Ylioppilaskunta on työpaikka noin kymmenelle työntekijälle ja kahdeksalle hallituslaiselle. Uusien tilojen suunnittelu on välttämätöntä, sillä työt toimistolla on nyt aloitettu ja uusia opiskelijoitakin aletaan ottamaan vastaan uudella toimistolla jo heinäkuun lopulla. Vanhojenkin toivotaan löytävän paikalle mahdollisimman pian.

Kauppakadun jatkokäytön suunnittelu ei tästä ole kärsinyt. Hallitus on keskittynyt luomaan kaupungille painetta peruskorjata taloa ja ylioppilastalosäätiön kanssa on neuvoteltu jatkokäyttösuunnitelmista. Näihin asioihin uusien työtilojen suunnittelu ei ole vaikuttanut heikentävästi. Hallitus tuo edustajistolle syksyllä viimeisimmät tiedot ja odottaa silloin perusteellista keskustelua Tampereen ylioppilastalon tulevaisuudesta.

Railakasta juhannusta kaikille!

Jari Järvenpää

Hallituksen puheenjohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Uusi toimisto mutta minkälaiset kujeet

  1. Paluuviite: Uusi toimisto mutta minkälaiset kujeet | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s