Tampere – Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki?

Tampereen kaupunki on itse pormestarin johdolla pyrkimässä Suomen opiskelijaystävällisimmän kaupungin asemaan. Tamy on tietenkin innolla mukana tässä projektissa pitämässä huolen siitä, että Tampereen yliopiston opiskelijoiden ääni kuuluu, kun kaupungin päättäjien kanssa pohditaan kaupunkimme opiskelijaystävällisyyden kehittämistä. Tästä innostuneena Tamyn hallitus piti tänään Päätalon aulassa vuoden ensimmäisen kampuspäivystyksensä, jossa keräsimme opiskelijoiden ideoita ja ajatuksia siitä, mikä Tampereella on jo nyt hyvää ja kaunista, ja mitä puolestaan pitäisi Mansessa kehittää.

25.02.2014 Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki

Saimme ilahduttavan monia näkökulmia Tampereen kehittämiseksi, kiitos kaikille meitä moikkaamassa käyneille! Kasasimme kaikki kampuspäivystyksessä kirjatut mielipiteet ja ideat avoimeen google docsiin, joka löytyy klikkaamalla tästä.

Jos et syystä tai toisesta päässyt kertomaan näkemyksiäsi Tampereen kaupungista tänään, voit lisätä kommenttisi esimerkiksi edellä mainittuun google docs -tiedostoon, tämän kirjoituksen kommenttiosioon tai vaikka sähköpostilla puheenjohtaja-Eetulle, puheenjohtaja[at]tamy.fi. Otamme koko tämän kevään ajan mielellämme vastaan lisää tamylaisten ajatuksia siitä, mikä Tampereella mättää ja mikä tekee Tampereesta Suomen (tai miksei Euroopan ja koko maailman!) parhaan opiskelukaupungin!

Koko hallituksen puolesta,
Nelli

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tampere – Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki?

  1. Paluuviite: Tampere – Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki? | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s