Työelämän kontaktipäivä vastaamaan Tampereen yliopiston opiskelijan työelämätarpeisiin

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy on järjestämässä työelämätapahtumaa, Työelämän kontaktipäivää, tiistaina 27.1.2015 Tampereen yliopiston pääkampuksella. Tapahtuma kokoaa opiskelijoille laajemmalla perspektiivillä työelämäkontakteja, ja se luo entistä paremmat puitteet työelämän ja opiskelijoiden kohtaamiselle. Opiskelijat pääsevät osallistumaan tapahtuman järjestelyihin.

Koska Tampereen yliopisto on monialayliopisto, suurin osa opiskelijoista ei valmistu mihinkään tiettyyn ammattiin, vaan esimerkiksi filosofian maisteri voi suuntautua lähes mihin tahansa. Tällä hetkellä olemassa olevissa työelämätapahtumissa ei ole niitä työelämäkontakteja, joita nämä opiskelijat tarvitsisivat. Tähän tarpeeseen vastataan Työelämän kontaktipäivällä.

“Nyt ensi kertaa järjestettävä tapahtuma on tärkeä Tampereen yliopiston opiskelijoille, koska se tuo yhteen erityisesti sellaisten alojen työelämätahoja, joita tällä hetkellä kampuksella ei tavoita. Tapahtumassa työelämä voisi kohdata paitsi opiskelijoita myös yliopiston henkilökuntaa. Yliopisto toivoo laajaa osanottoa ja osaltamme tuemme ja kannustamme kiinnostuneita osallistumaan. Tapahtumapäivä on vapaa luennoista”, summaa yliopiston vararehtori Harri Melin.

Työelämän kontaktipäivää tehdään yhteistyössä Tampereen yliopiston ja ylioppilaskunnan kanssa. Tapahtuma ei korvaa jo olemassa olevia työelämätapahtumia, vaan täydentää niitä opiskelijan näkökulmasta entistä paremmaksi kokonaisuudeksi. Tapahtuma ei ole vain rekrytointitapahtuma, vaan tarkoituksena on, että työnantajat kertovat työelämästä opiskelijoille. Kevään ja kesän aikana kerätään opiskelijoilta toiveita työelämäkontakteista. Näin varmistetaan, että opiskelijoiden ääni tulee mahdollisimman hyvin esiin ja tapahtumasta tulee opiskelijoiden näköinen.

Kuinka voin osallistua? Jos haluat mukaan toteuttamaan tapahtumaa, lähetä joko ehdotuksesi haluamastasi työelämäkontaktista tai ilmianna itsesi ja opiskelukaverisi mukaan toteutustiimiin sähköpostitse kontaktipaiva@tamy.fi.

Lisätiedot:

Sofia Tuomola
Hallituksen työelämävastaava
Tampereen yliopiston ylioppilaskunta
sofia.tuomola@tamy.fi
045 7750 5214
http://www.tamy.fi
 
Joachim Kratochvil
Koulutuspoliittinen sihteeri
Tampereen yliopiston ylioppilaskunta
koposihteeri@tamy.fi
050 361 2847
http://www.tamy.fi
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Työelämän kontaktipäivä vastaamaan Tampereen yliopiston opiskelijan työelämätarpeisiin

  1. Paluuviite: Työelämän kontaktipäivä vastaamaan Tampereen yliopiston opiskelijan työelämätarpeisiin | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s