Tamyvuosi 2015

73b

Kaipaako Tamy sinusta suurta remonttia vai onko Tamy hyvä kun sen maalaa? Tamyn toiminnan kehittämisen keinoja on monia, mutta parhaiten toimintaa pystyy edistämään sisältäpäin. Hae Tamyn hallitukseen vuodelle 2015! Haemme innokkaita tekijöitä Tamyn 8-henkiseseen hallitukseen työskentelemään tiimeissä sen moninaisilla sektoreilla paremman ylioppilaskunnan ja yliopiston kehittämiseksi. Vaikka et tuntisikaan Tamyä vielä kuin omaa soluasuntoasi, se ei haittaa. Me Tamyssä koulutamme vuoden aluksi kaiken, mitä sinun tulee tietää vaikuttamistyöstä yliopistolla ja sen ulkopuolella.  Riko siis opintosuuntakuplasi ja tule näkemään mitä Tampereen yliopistossa oikeasti tapahtuu ja haasta itsesi tekemään näkyvää jälkeä opinahjossasi.

Tamyn toimistolla vallitsee vahva usko positiivisen työympäristön voimaan parhaiten tulosten saavuttamisessa, ja vaikka työpäivät joskus venyvätkin, yhteisön tuki ja hyvä yhteishenki saavat ne  tuntumaan kevyemmiltä. Tehtävät Tamyssa vaativat panostusta, mutta työ on palkitsevaa ja jälki näkyvää. Tänä vuonna olemme olleet mm. kehimmässä uusia oppimisympäristöjä kirjakaupan käytävän pilottiluokkien muodossa ja tammikuun lopussa ensimmäistä kertaa päivänvalon näkee generalistialoihin keskittyvä Työelämän kontaktipäivä.

Vuosi hallituksessa tulee sektorista riippumatta kehittämään sinulle niin työelämässä arvokkaita taitoja kuin sinua  itseäsi ihmisenä ja opiskelijana. Tuleva vuosi tuo tullessaan uusia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia vaikuttaa niin korkeakoulujen välisen yhteistyön osa-alueilla kuin eduskuntavaaleissakin ja kävi miten kävi, sinä selviät urakasta voittajana niin uusien taitojen, kokemusten kuin näkemystenkin myötä.

Tamy ei vaikuta pelkästään yliopiston suuntaan, vaan aktiivinen ylioppilaskunta on vaikuttamassa kaikkialla missä opiskelijan arki on kyseessä. Toimintasektoreita löytyy niin opiskelijoiden asumisen edistämisestä kunta-asioihin ja oppimiskyvystä kansainvälisyyteen. Tamyn hallituksen toiminnassa tutustut samanhenkisiin tyyppeihin ympäri Suomen, virallisissa ja vähemmän virallisissa yhteyksissä, jotka painivat samanlaisten kysymysten kanssa omissa kaupungeissaan. Joukossa on voimaa ja siksi ylioppilasliike onkin huomattava tekijä valtakunnan politiikassa, kaupunkien kehittämisessa ja tietysti yliopistoissa.

Tule vaikuttamaan ja avarra maailmankuvaasi. Hae Tamyn hallitukseen vuodelle 2015!

Lisätiedot: http://www.tamy.fi/tamyn-hallitusneuvottelut-2015

Jos orastavaa mielenkiintoa löytyy, nykyinen hallitus vastaa erittäin mielellään kysymyksiisi: http://www.tamy.fi/yhteystiedot

Hallitus 2014 – Eero

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tamyvuosi 2015

  1. Paluuviite: Tamyvuosi 2015 | SYL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s